Strategie

We bieden u de flexibiliteit en slagvaardigheid van een overzichtelijk bureau waar de lijnen kort zijn. Als geen ander snappen wij dat voor u als opdrachtgever onze flexibiliteit en slagvaardigheid essentieel zijn: u moet op ons kunnen bouwen om snel te kunnen handelen om uw order verantwoord binnen te halen. Daarnaast bieden wij door onze ervaring een deskundigheid waarmee we met ieder groter kantoor de strijd aan durven gaan. Kortom: we zijn klant- en servicegerichte specialisten die bekend zijn met materiaal, technieken en regelgeving en die op basis van de werkwijze van uw eigen onderneming begroten volgens actuele kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Wat zeggen klanten?

Het Calbouw Calculaties team (met al meer dan 20 jaar ervaring!)

Ad op ’t Hoog Directie
In 1992 hebben wij Calbouw Calculaties opgericht en hier heb ik me een aantal jaren erg intensief en met volle toewijding mee bezig gehouden, naast het calculatiebureau beheer ik tevens een gevelconstructie bedrijf.
José op ’t Hoog Directie
Sinds de oprichting van Calbouw Calculaties in 1992 ben ik verantwoordelijk voor de financiële administratie. Calbouw heeft een klein maar stabiel team wat goed op elkaar ingespeeld is.
Stephan Bruers Calculator
Ik ben sinds 2004 werkzaam bij Calbouw Calculaties en werk hier met veel plezier. We hebben een klein maar gezellig team en samen brengen wij uw opdracht tot een nette maar vooral correcte calculatie.
Leo Santegoeds Calculator
Ik ben sinds 1 december 2009 in dienst als bouwkundig calculator. Daarnaast assisteer ik mijn collega’s bij het uittrekken van hoeveelheden van glas- en schilderwerk, stuc- en behangwerk.
Romana Mravunac Administratie
Ik werk sinds 2003 bij Calbouw Calculaties als administratief medewerkster. Taken als projectenlijst en projectgegevens bijhouden, communiceren met klanten, telefoon beantwoorden, post en e-mail afhandelen maken de calculaties compleet.
Reggy Roefs Interieurverzorgster
Sinds november 1997 ben ik werkzaam als interieurverzorgster bij Calbouw Calculaties, dit doe ik met veel plezier. Ik zorg dat het kantoor en de werkplekken van mijn collega’s representatief en gezellig zijn.